Üzlet kereső:
Név
Kategória
Márka
Megközelítés, telefon

Cím: Balaton Plaza 8200 Veszprém, Budapest út 20-28.

Megközelíthetőség:

A Balaton Plaza minden irányból, és mindenfajta járművel könnyen megközelíthető! Veszprém szórakoztató- és bevásárló központja a legforgalmasabb út mellett, a belváros tőszomszédságában található.

Autóval:

  • Ha gépkocsival érkezik, gyakorlatilag el sem lehet rontani az utat! Bármely irányból is érkezzen a látogató Veszprémbe, a Balaton Plazát kétféle módon közelítheti meg:
  • Egyrészt haladhat a 8-as elkerülő úton, másrészt mehet egyből a belvárosba, ahonnan csak egy ugrás a Plaza.
  • Ha a hosszabb, de gyorsabb, kényelmesebb kerülőutat választjuk, akkor jobbra kanyarodunk fel Nagyvázsony és a Balaton parti települések (a 71-es és a 73-as út) felől, balra Zirc felől jövet, egészen addig, amíg a Tesco és az OBI melletti nagy felüljáróhoz nem érünk. Ekkor a Budapest útra, a belváros felé fordulunk le, és rövidesen jobb kéz felől megpillantjuk a Plaza területét.
  • A másik variáció az, hogy rögvest a belváros felé megyünk. Várpalota (Székesfehérvár) felől nincs is más választása a sofőröknek, de különösen Herend és Ajka felől is ezt az útvonalat ajánljuk, hiszen minden komplikáció nélkül, nyílegyenesen haladva előbb-utóbb a Plazába botlik az ember. Ajka felől érkezvén bal, Várpalota irányából jobb kezünk felől tűnik fel a Balaton Plaza.

Veszprémben minden út a Plazába vezet!

Busszal:

  • Veszprém központi buszpályaudvara alig 300 méterre található a Plaza épületétől, ide futnak be a helyközi és távolsági buszjáratok. Az 5-ös, 6-os, 11-es és a 23-as busszal közelítheti meg a Balaton Plazát!
  • A Balaton Plaza főbejáratától kb. 100 méterre találhatók a helyi járatok buszmegállói. A város több pontja felől is könnyedén megközelíthet bennünket, aki autóbusszal érkezik. A lehetséges megállók, ahol a Plazához leszállhat: Viola utca, Rózsa utca, Autóbusz állomás, Hotel megálló
  • A helyi járati menetrendet az alábbi oldalon tekintheti meg itt ››

Gyalogosan:

  • Sétáljon a Kórház irányából, a Hotel előtt, vagy a buszpályaudvartól végig egyenesen a Budapest úton!
Elérhetőségek:
Igazgatóság: +36-88/590-690
Marketing: +36-88/590-690
Biztonsági szolgálat: +36-88/590-695
Fax: +36-88/590-696

Térkép:


Nagyobb térképre váltásÍrd meg véleményed