hello család

7 dolog amit a legjobb baráttal érdemes megtenni

A legjobb barátok gyakran már gyerekkorban csatlakoznak hozzánk, és életünk végéig elkísérnek. Nyugodtan sorolhatjuk őket a családhoz, hiszen nem egyszer előfordul, hogy szorosabb kapcsolat fűz bennünket hozzájuk, mint épp a testvérünkhöz.

A legjobb barát tudja a legféltettebb titkainkat, tud a legnagyobb baklövéseinkről, sikereinkről. Ismeri a szerelmeinket, a választásainkat. Olykor támogat, máskor figyelmeztet, de mindig ott van, mikor szükség van rá.

A legjobb barátokkal lehet a legjobb dolgokat kitalálni, átélni:

Felfedezés
Az egyik legjobb dolog, amit megtehettek, ha elindultok felfedezőútra. Ez lehet egy ismeretlen város, de lehet akár egy ismeretlen, eldugott kávézó, étterem is. Kutassatok, nézelődjetek, a felfedezés izgalma igazi kikapcsolódást kínál.

Színház, mozi, kávézó
Persze tökéletes kikapcsolódást nyújt az is, ha a kedven helyeitekre ültök be együtt. Ez lehet a törzshelyetek, az üzletközpontban a mozi, vagy egy színházi előadás. Egy finom kávé vagy egy jó pizza mellett is meg lehet beszélni a napi aktualitásokat, a moziban pedig jókat nevetni vagy éppen borzongani.

Shoppingolás
A bevásárlóközpontok létezése óta a legcsajosabb program, amit minden barátnő biztosan együtt csinál, az a shoppingolás. Legyen az divatüzlet, cipőbolt, ékszerüzlet vagy könyvesbolt, a legjobb baráttal mindezt végigjárni remek kikapcsolódás. Ő biztosan nem fog nyafogni, hogy mikor végeztek már, nem akar majd hamar hazamenni, leülni vagy bemenni valamelyik elektronikai boltba. Élvezi a huszadik pár cipő felpróbálását, megmondja, ha valamelyik ruha nem áll jól, és végigszagol veled több tucat parfümöt is a drogériában.

Sorozatmaraton
Ha már megvolt az üzletközpontban a nagy bevásárlás, ha már igazán megnéztétek az összes butikot, drogériát, cipőüzletet, ideje lepihenni. Némi harapnivaló, egy üveg finom bor, a beszerzett körömlakk és arcmaszk társaságában indulhat a sorozatmaraton. Kimondottan pihentető szórakozás, amire ritkán van lehetőség, de ha igen, azt csakis a legjobb baráttal érdemes eltölteni.

Különleges kalandok
Elmenni egy tetoválószalonba, felolvasóestre, festegetni vagy főzőtanfolyamra, mind-mind olyan elfoglaltság, ahová az ember a legjobb barátjával megy. A kikapcsolódás bármilyen formája feltölti a lelket, a barát jelenléte pedig még hozzátesz ehhez. A közös élmények csak szorosabbra fűzik a kapcsolatot, miközben új tapasztalatokat, vidám pillanatokat oszthattok meg egymással.

Sportolás
Ha az ember ,,szenvedni” akar, azt is a legjobb barátjával teszi a legszívesebben. Hiszen kivel mással izzadnánk együtt a kardiógépeken, futnánk a kilométereket, emelnénk a súlyt, vagy éppen jógáznánk, ha nem a legjobb barátunkkal? A rendszeres heti tevékenységek amellett, hogy formában tartanak, még szorosabbra kötik a szövetséget is.

Önkénteskedés
Ahogy a régi mondás mondja, jobb adni, mint kapni. Rengeteg lehetőség van például az állatmenhelyeken arra, hogy segíthess. Kutyasétáltatás közben megbeszélhetitek az aktuális témákat, gondokat, így több legyet is üthettek egy csapásra. Segítetek, mozogtok, mindezt a barátotok társaságban.