Általános információk

A Balaton Plaza Veszprémben, a királynék városában található, a megyei jogú városból, negyed óra alatt megközelíthető a Balaton.

A Balaton Plaza már 2004 óta fogadja a látogatókat változatos üzleti kínálattal. A férfiak és a nők is megtalálják a legújabb divat szerinti ruhadarabokat és a gyermekek is rátalálhatnak kedvenc játékaikra a játéküzletben. A családi kikapcsolódás után a nagybevásárlás is könnyen elintézhető a bevásárlóközpont élelmiszer üzletében. Az ételudvar kínai és mediterrán gasztronómiai kínálattal várja a látogatókat, a kávézónk pedig finom kávékülönlegességekkel járul hozzá a jó hangulathoz.

A Cinema City Balaton négy teremben várja aktuális mozikínálattal a filmek szerelmeseit.

A Balaton Plazában 400 parkolóhely áll a látogatók rendelkezésére. A bevásárlóközpont tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. Veszprém központi buszpályaudvara alig 300 méterre található a Plaza épületétől, ide futnak be a helyközi és távolsági buszjáratok. Az 5-ös, 6-os, 11-es és a 23-as busszal közelítheti meg a Balaton Plazát! A Balaton Plaza főbejáratától körülbelül 100 méterre találhatók a helyi járatok buszmegállói.

Kapcsolat

Címünk: 8200 Veszprém, Budapest út 20-28.
Diszpécser szolgálat: +36 88 795 279
E-mail: info@balatonplaza.hu

balaton plaza

Megközelítés

Parkolás

A Balaton Plaza 400 parkoló hellyel rendelkezik.

Nyitvatartás

A Balaton Plaza általános nyitvatartása:
Hétfőtől-Szombatig: 9:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00
Az üzletek egyedi nyitvatartásairól
az alábbi oldalon tájékozódj:  Üzleteink