hello 2022

A kiegészítők fontossága avagy dobd fel a ruhatárad apróságokkal!

Sok mindenen múlik, hogy kinek milyen a stílusa. A személyiség, az ízlés, a körülmények sőt még az anyagiak is befolyásolhatják, ám nagyon fontosak a részletek is. Legtöbbször csak apró eltérések különböztetik meg az egyik nő stílusát a másikétól.

Lehet, hogy két nő pontosan ugyanazt a ruhát viseli, de attól, ahogyan ez a két nő apróságokkal kiegészíti az öltözéket, ezek a ruhák teljesen eltérőek lehetnek. Egy sál itt, egy öv ott, és máris más képet mutat ugyanaz a ruha. Egy-két apró kiegészítő is képes az amúgy sima összeállítást megbolondítani. Kiegészítők nélkül egy ruha inkább funkcionális, nem stílusos. A stílust az egyediség adja, az pedig a részletekben rejlik.

Már egy nyaklánc felvétele is feldobja és érdekesebbé teszi az öltözéket.

A kiegészítők használatában, ezekben az apró részletekben található meg a stílus. Ez lehet finom vagy lehet harsány, de lehet valahol a kettő között is. A legfontosabb dolog az, hogy egyéni legyen. Személyes. Olyan, ami minket tükröz.

Miért használjunk kiegészítőket?

Többek közt azért, hogy változatosabbá tegyük az öltözékünk. Nélkülük egy szett mindig ugyanolyan lenne, ez pedig egy idő után unalmassá válna.

Az apróságok cseréjével ugyanaz a ruha új életet kaphat. Sokféle csecsebecse létezik: nyakláncok, fülbevalók, karperecek, gyűrűk, övek, kendők, sálak, sapkák, fejkendők, kalapok, de a táskákat, cipőket, napszemüveget is ide sorolhatjuk.

A kiegészítők használata egyéniséget ad a megjelenésünknek, és lehetőséget ad arra, hogy egyedi, személyes stílusunkat kifejezzük. A kiegészítők sokoldalúságot biztosítanak, hiszen a váltogatásukkal újra és újra viselhetjük ugyanazt az összeállítást, mégis másképp fogunk kinézni. Mivel különböző kiegészítőket használunk, más és más megjelenést hozunk létre.

Máshogy mutat ugyanaz az összeállítás egy övvel, egy sállal, de másképp ékszerrel vagy kalappal is. Bevethetünk blézert, napszemüveget, kendőt, színes gyöngysorokat – a variációknak csak a kiegészítők száma szabhat határt.

A kiegészítők az alakunkat is befolyásolhatják. Ügyes trükkökkel szélesíthető a csípő, keskenyebbé tehető a derék, akár még magasabbnak vagy vékonyabbnak is láttathatjuk magunk a segítségükkel. Egy kis ügyeskedéssel az előnyös testrészeinkre irányíthatjuk velük a figyelmet, vagy éppen eltakarhatjuk azt, amit nem akarunk láttatni, miközben egyediek maradunk.

A kiegészítők ízesítik és színesítik a hétköznapi összeállításokat. Kifejezhetjük velük a hangulatunkat, megmutathatjuk kreativitásunkat. Játszhatunk az összeállításokkal, keverhetjük a színeket. Az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas ruhákat hordjunk, a kiegészítők segítségével pedig éppen azt kerülhetjük el – színeket adhatunk a fehér vászonra. Gyakran nem kell egynél több apróság egy ruha felfrissítéséhez, ám a több sem tilos. A kulcs az, hogy megtaláljuk és viseljük a hozzánk igazán illő, stílusunknak megfelelő kiegészítőket. Azokat, amiktől remekül érezzük magunk, amiket szívesen hordunk, amik mindent elmondanak, amit szeretnénk elmondani magunkról, és nem többet. Kifogytál az apróságokból? Felfrissítenéd, fűszereznéd a ruhatárad néhány új ékszerrel, kendővel? Esetleg egy cipődhöz illő táskára vágysz, hiszen közeleg a tavasz, a megújulás időszaka? Ne habozz! Térj be üzletközpontunkba és keresd meg az igazán hozzád illő