Kiegészítők, amik remekül feldobják a partiruhád

Remek frizura, tökéletes partismink, kényelmes, mégis trendi ruházat – indulhat a parti. A kinézetünket azonban még jobban feldobhatjuk különböző kiegészítőkkel, amik egyedivé varázsolhatják megjelenésünk, ugyanakkor fokozhatják is a hangulatot. Vajon melyek azok a kiegészítők, amik igazán nem hiányozhatnak egy partiszettből sem?

Kalapok, sapkák – A fejfedők mindig fel-feltűnnek a fesztiválokon, de az utóbbi egy-két évben különösen trendi lett sapkákat, kalapokat hordani. Lehetnek nagyok és bohókásak, egyszerűek, de mutatósak, mindenképpen több szempontból is jó szolgálatot tesznek. Szuperjól néznek ki és még a naptól is védik a fejünk. Színben sem kell visszafogottnak lenni, a feketétől a pasztellig vagy a rózsaszínig, bármilyen színű fejfedőt megtalálni üzletközpontunk kínálatában. Dobjuk hát fel a megjelenésünk egy szuper kalappal!

Az igazán bevállalós partizók koszorút is tehetnek a hajukba. Idén nagy divat a virág, ami remekül mutat a hajban.

Napszemüveg – A nyár elengedhetetlen kelléke a napszemüveg, ami jó szolgálatot tehet szemünk védelméért. Emellett természetesen öltöztet is, méghozzá nem is akárhogy. Minden szett tökéletes kiegészítője a napszemüveg – szexi és titokzatos.
Tipp: Drága, hétköznapokon hordott szemüvegünk helyett bohókás, olcsó szemüveget is beszerezhetünk a fesztiválra, így akkor sem lesz nagy a veszteségünk, ha a fesztivál forgatagában elveszítjük.

Kendők – Sokrétűen felhasználható kiegészítők lehetnek a kendők, amiket hajban, nyakban, derékon, de akár ruhaként is használhatunk. Hajba kötve igazi ékszerek lehetnek, amik feldobják a frizurát, nyakba kötve pedig akár még segíthet is megóvni a nyakat a csípősebb estéken. Ha a ruhánk egyszínű, a kendőnk lehet feltűnő ellenpontként, de egy mintásabb ruhát is megkoronázhat egy egyszínű kendő viselete. Kínálatunkban számtalan színben és anyagban találhat mindenki kedvére való kendőt.

Övtáska, válltáska – Akik különösebben nem szeretik a kiegészítőket, egy övtáskával vagy vállon átvetett kistáskával is feldobhatják a szettjüket. Nem csak jól mutatnak, de praktikusak is. Beleférnek a legfontosabb dolgok és még a mozgásban, táncban sem akadályoznak. Lehetnek bőrből, de akár egyedi, kézzel készített design darabok is.

Ékszerek – Bárhová, bármikor szívesen hord ékszert minden nő – hát miért pont egy fesztivál lenne kivétel? Természetesen kedvünk szerint választhatunk, hiszen a variációk száma végtelen. A hosszú és feltűnő partiékszerek a legjobb választás, hiszen ezek dobják fel legfeltűnőbben a szettet, de mindenféle egyéb ékszer is dísze lesz a ruhának.

Az idei év slágere a nagyon rikító színek és a nagy minták. Ezek kombinációját is hordhatjuk.

Rojtok, flitterek – Remek kiegészítők lehetnek még a flitterek, rojtok, fonatok. Ezek ruházatunk bármely pontján, de még a cipőnkön is megjelenhetnek, igazi partihangulatot kölcsönözve a megjelenésünknek. Színes fonatok kerülhetnek a hajunkba is, de karkötőként vagy a derekunkra fonva is hordhatjuk.