hello tavasz

5 apró trükk – így változtass a stílusodon, hogy a belsőd után a külsőd is megújuljon

Ha már mindent megtettél azért, hogy a környezeted felfrissüljön tavaszra, ha a lakás a nagytakarítás után csillog-villog, ha a szekrényedben előre kerültek a tavaszi ruhák, ha bevásároltál már az alapdarabokból és trendi szetteket is találtál az üzletközpont butikjaiban, ha a lelked is új tavaszi boldogságban fürdik, akkor itt az ideje, hogy a külsőd is kapjon egy kis kényeztetést.

Törődj kicsit magaddal!
Mivel az évszak a megújulás ideje, ez magában foglalja a bőr megújulását is. A ráncok, a finom vonalak évekkel öregíthetik a külsőd, de ha kicsit odafigyelsz, és megfelelő öregedésgátló kezelést alkalmazol, a bőröd ragyogóan fiatalossá válhat.

Használj öregedésgátló krémet
Ez lehet az alap. Használj retinol tartalmú krémet, hiszen ez az anyag újra és újra bebizonyította, hogy hatalmas erő a ráncok ellen. A termék rendszeres használata kisimítja a meglévő ráncokat és csökkenti az újak kialakulását. Elősegíti a kollagéntermelést és fényesebbé varázsolja az arcszínt. Válassz az üzletközpont drogériájában egy jó minőségű krémet, és építsd be a napi bőrápolási rutinodba a használatát.

A külső megújulásához dukál egy új frizura
Ha azonnali friss megjelenést szeretnénk, annak egyik legegyszerűbb módja egy új frizura. Bár sokan ódzkodnak a drasztikus változtatásoktól, egy kis vágás, új szín igazán nagyot dobhat a megjelenésen.
Ha mégis félsz, de valamit mégis változtatnál, próbáld meg egyszerűen a választékod máshová tenni. A haj elválasztása más módon teljesen megváltoztathatja az arc megjelenését. Persze először nem biztos, hogy meg akar maradni, ezért jó trükk, ha lefekvés előtt elválasztod az új választéknál, majd a drogériában vásárolt fixáló zselével bekened, és széles, rugalmas elasztikus fejpánttal rögzíted.

Keress magadnak egy merész rúzst
Egy apróság, mégis csodákat tesz a megújulásban, ha választasz egy merész rúzst, és elkezded használni. Hogy eddig maximum szájfényt kentél? Nos, itt az ideje kipróbálni valami újat. A merész rúzs frissít bármilyen megjelenésen, hatással van a nőiességre, és még a fogaid is fehérebbnek látszanak. A vörös a leggyakoribb merész rúzsszín, de kipróbálhatsz még néhány más árnyalatot, például sötétebb lilát, csinos őszibarackot és merész barnát, hogy lásd, melyik illik az arcod formájához és a bőröd színéhez a legjobban. A választék a drogériák polcain remek, csak győzz választani!

Fesd ki a körmöd
A manikűr apró részletnek tűnhet, de a jól karbantartott és festett körmök együttese valóban megváltoztathatja megjelenést, és önbizalmat is ad. Eddig is festetted? Akkor nincs más dolgod, mint vadító tavaszi színeket keresni, ha pedig eddig haboztál, vagy nem szakítottál rájuk időt, akkor épp itt az ideje – még a nyár előtt tedd meg!

Szerezz be kiegészítőket
A ruhatárad már tavaszi, itt az ideje beszerezni a kiegészítőket. A kézitáskák, ékszerek és a cipők nagyszerű módja annak, hogy feldobd és megváltoztasd a megjelenésed. Vess egy pillantást néhány divatmagazinra, vagy látogass el néhány divatüzletbe, hogy megtaláld az évszakhoz és hozzád legjobban illő darabokat.

A tavasz a megújulás, a felfrissülés, a kivirágzás időszaka. Ne habozz, változtass magadon is néhány apróságot, hogy te is kivirágozva, megújulva vághass neki a hamarosan berobbanó nyárnak.  Egy új frizura, egy kis rúzs, egy szenzációs táska nem nagy dolgok, mégis sokat tehetnek azért, hogy kicsattanó formában érezd magad.