hello hölgyek

Találd meg a szépséget önmagadban!

A szépség sokféle lehet. Mindenkinek más az ideálja, azonban egy biztos: a szépség nem csak külcsín, hanem belbecs is. Ha belül szépnek látjuk magunk, akkor lehetünk kívülről is igazán azok. Hiszen a boldogság, az elégedettség az, ami igazán széppé tesz. Mindegy, hogy szőke vagy barna, vékony vagy teltebb, magas vagy alacsony az ember. Ha boldog, ragyogni fog.

Azt gondolod, neked nem megy? Most megmutatjuk hogyan találhatod meg a szépséget önmagadban. Íme 6 módszer, ami segít ebben:

Fogadd el, hogy a szépség több, mint külsőség
Nagyon nagy különbség van abban, hogy valaki csinos vagy szép. A szépség sokrétű, míg a csinosság csak külsőség. Csinosak lehetünk már akkor is, ha néhány jó minőségű szépségápolási terméket vásárolunk az üzletközpont drogériájában. Egy jó smink, egy remek hajszín, egy frizura sokat emel az ember külsején, és ez fontos is, azonban van, aki látszatra szép, ám néhány mondat váltása után megfakul szépsége. Az emberek mindig azoknak a társaságát keresik, akik belülről ragyognak.
Ha belenézel a tükörbe, ne csak a külsődet lásd! Vedd sorra, mennyi érték van benned, és máris szebbnek fogod látni magad.

Tudd, hogy egyedi vagy
Minden ember egyedi tulajdonságaiban és megjelenésében is. Még az egypetéjű ikrek között is vannak finom különbségek. Nincs egyetlen dolog sem, ami pontosan meghatározza, mi a szépség. Ami az egyik embernek szép, a másiknak csak átlagos lesz. A lényeg az, hogy megértsük, egyediek vagyunk. Belőlünk csak egy van. Az, hogy hogyan látjuk önmagunk, befolyásolhatja mások látását is. Ha magunkat szépnek látjuk, és boldogok vagyunk a bőrünkben, azt mások is észre fogják venni, és értékelni fogják.

A magabiztosság széppé tesz
Soha nem szabad félni az egyediségtől. Bátran hordjunk színes ruhákat, ha ahhoz van kedvünk, kalapot, feltűnő ékszereket, ha ahhoz. Az üzletközpont drogériájában számtalan szuper sminkeléshez szükséges kellék, szemfestékek, rúzsok, illatszerek kaphatók, amik szintén segítenek abban, hogy megtaláljuk az egyedi stílusunk. Ha belenézve a tükörbe szépnek látjuk magunk, az önbizalmunk megnő. A magabiztos emberek pedig mindig ragyognak.

Légy kedves és emberséges
Amikor valaki mindent megtesz annak érdekében, hogy kedves legyen másokkal, arra oda kell figyelni. A kedvesség nem gyengévé, hanem erőssé tesz, az erő pedig szép. Minél kedvesebb valaki, minél többet törődik másokkal, annál jobban ragyog a belső fénye.

Ne tagadd meg a szépséged mások miatt
Sokan beleesünk abba a csapdába, hogy túl nagy hangsúlyt fektetünk arra, amit mások mondanak és tesznek. Hagyjuk, hogy mások befolyásolják gondolkodásunkat. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy azt hisszük, talán nem is vagyunk szépek, és nincs bennünk semmi különös.
Ez a fajta gondolkodás önszabotáló, mert minél többet gondolkodunk így, annál inkább visszafogjuk egyediségünk, saját személyiségünk, és annál rosszabbul fogjuk érezni magunk.

Fogadd el, nem tetszel mindenkinek
Ez mindenképpen fontos dolog. Fontos elfogadni, hogy nem tetszhetünk mindenkinek. Valójában furcsa is lenne, ha mindenki mindenhol azt gondolná, hogy mindig szépek vagyunk. Minél hamarabb elfogadjuk, hogy nem mindenki találhat vonzónak, annál hamarabb folytathatjuk az életünket elégedetten.
Lehet, hogy néhány ember nem talál vizuálisan szépnek, de ez nem azt jelenti, hogy nem vagyunk azok.
Ha valaki nem szereti magát, és rosszat gondol magáról, azt mások is azonnal észreveszik. Ha piros rúzst akarsz viselni, hát vásárolj piros rúzst, és viseld! Ha vastagon kihúzott szemről álmodsz, szerezd be a megfelelő szemceruzát. A lényeg, hogy légy magabiztos, és higgy magadban. A legszebb emberek mind boldogok és magabiztosak. Soha ne tagadd meg önmagad!

Megtalálni a szépséget magadban? Természetesen meg kell!
Hiszen mindenki szép lehet. Ilyen egyszerű. Csak hinni kell magunkban! A szépség sok különböző részből áll. Magabiztosság, függetlenség, önelfogadás, egy szép ruha, egy csinos cipő, és egy ragyogó mosolyú rúzsos száj.

És a hit, hogy mindannyian szépek vagyunk! Higgy magadban te is!