Üzleteink kínálatában megtalálod a szezon legjobb ajánlatait és a legtrendibb termékeket.
Böngészd át a fantasztikus kedvezményeket, és élvezd a nyarat stílusosan!

Q

libri

Libri

10.000 Ft vásárlás esetén 2.000 Ft, 12.000 Ft feletti vásárlás esetén 3.000 Ft kedvezményt biztosítunk minden könyvre és hangoskönyvre.
Az ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, és kizárólag a Balaton Plazában lévő Libri Könyvesboltban vehető igénybe, más Libri Könyvesboltokban, valamint antikvár és online áruházunkban nem érvényes. A két kedvezmény egy vásárlásnál nem vonható össze.

Az akció érvényessége: 2024.07.08. – 2024.08.31.

Q

misterminit

Mister Minit

Iskolakezdési Akció
Iskolatáska, öv táska, gyermekcipő javítási akció 10% kedvezmény a javítási szolgáltatásokra cipzár csere, varrás, tépőzár csere, ragasztások, egyéb javítások. Továbbá iskolai lakat és kulcstartó akció 10% kedvezmény minden lakatra és kulcstartóra. Az akció más kedvezményekkel nem összevonható.

Az akció érvényes 2024.08.31-ig.

Q

mkleder

MK Leder

30% kedvezmény a megjelölt PRESTIGE pénztárcák árából. Más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható.

Az akció a készlet erejéig érvényes.

Q

mkleder

MK Leder

20-30% kedvezmény a megjelölt TOMMY HILFIGER termékek árából. Az akció a készlet erejéig érvényes. Más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható.

Q

mkleder

MK Leder

50% kedvezmény a VERUS és VIP COLLECTION termékek árából. Az akció a készlet erejéig érvényes. Más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható.

Q

dorko

Dorko

VÁSÁR
FÉLÉVES KIÁRUSÍTÁS AKÁR -60%*
*Részletek az üzletben
*Az ajánlat 2024.06.20. – 2024.08.07. között érvényes a Dorko üzletekben és a dorko.hu webáruházban a megjelölt termékekre. Más akcióval, promócióval/kedvezménnyel nem összevonható, ajándékkártya vásárlására nem vonatkozik. A kiírt árak már tartalmazzák a kedvezményt. További információról érdeklődjön kollégáinktól.

Q

ccc

CCC

ELSTARTOLT A LEÁRAZÁS A CCC-BEN ❣️

🎉Frissítsd fel gardróbod és szerezd be a kiszemelt cipőket, táskákat, kiegészítőket akár 50% kedvezménnyel!🏆 Látogass el a CCC üzletbe és keresd a megjelölt termékeket.

Az akció 2024.07.31-ig érvényes!

Q
hada

HÁDA

Hatalmas árzuhanás a Háda üzletekben!

Hatalmas árzuhanás a Háda üzletekben! Július 12. péntektől a hónap végéig 50% kedvezménnyel tudsz beszerezni minden terméket a kilós és darabáras üzleteinkben. Ne feledd, az akció időtartama üzletenként eltérő lehet!

Részletek: https://hada.hu/50-akcio-uzleteinkben/

A nyári leárazásban résztvevő üzletek ajánlatairól, érvényességéről és a kedvezmények feltételeiről érdeklődj az üzletekben.

Az üzletben történő árfeltüntetésért a felelősséget nem vállaljuk.

A változtatás jogát fenntartjuk.