TERET ADUNK

A NAGY ÉLMÉNYEKNEK

Hogyan öltözzünk a strandra nyáron

Ha nyár, akkor strand. És ez nem csak a fürdőruhát foglalja magába, hanem minden cuki strandruhát is, amiben jövünk-megyünk, indulunk és érkezünk.

Akár szeretjük a ruhákat, akár nem, nagyon sokféleképpen állíthatunk össze aranyos és kényelmes ruhát a strandra. 

Néhány szabályra azonban mindenképpen érdemes odafigyelni:

Vásároljuk meg a fürdőruhát időben
A fürdőruhát kiválasztani nem könnyű, ezért nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, mert könnyen lehet, hogy pórul járunk. Ennél a ruhadarabnál szigorúan ügyelnünk kell az alakunkra, a praktikumra, a szabásra, a színre és mintára, mert nem lehet trükközni, más ruhadarabokkal csalni.

Egyrészes vagy kétrészes, bikini vagy tankini – a választék hihetetlenül széles, így időt kell hagyni a próbára és döntésre. Válasszunk valami kényelmes darabot, ami jó passzol az alkatunkhoz, ugyanakkor olyat, amiben valóban tudunk fürödni, úszni is.

Nem kell külön strandruha
Hacsak nem vagyunk teljesen oda a strandruhákért – mert ebben az esetben szuper a kínálat az üzletekben, – más ruhadarabokat is felhasználhatunk arra, hogy felvegyük a fürdőruha fölé. Egy túlméretezett gombos ing nagyszerű strandruha lehet, ami mini ingruhaként is használható, vagy párosítsuk a bikinifelsőt szoknyával.

A szűk farmernadrág aranyos viselet, de nem a legpraktikusabb a strandra. Vizes testre nagyon nehéz felvenni, de az átázott, netalántán homokos farmer rövidnadrág nem is kényelmes. Mindenképpen érdemes ehelyett valami lengébbet választani.

Óvjuk a fejünket és a szemünket is
Ha strandra megyünk, nem csak fürdőruhára és strandkendőre lesz szükségünk. Egy strandszett elengedhetetlen része a sapka vagy kalap és a napszemüveg is. Ezeknek nem csak az a szerepük, hogy öltöztessenek és jól mutassanak, de védenek is. Kalapoknál legjobb a fehér vagy nagyon világos, ami visszaveri a fényt, és nem fülled be a fej.

Napszemüvegeknél mindenképpen ügyeljünk arra, hogy UV védelemmel ellátottak legyenek a lencsék, hogy védelmet nyújtsanak számunkra a legerősebb sugarak ellen is.

Egy jó papucs is elengedhetetlen
A beton forró, a kő bök, a fű szúr, a homok idegesítő. Akárhonnan is nézzük, egy kényelmes papucs mindenképpen praktikus a strandon. És a praktikum mellett természetesen divatos is lehet.

Válasszunk egy színes flip-flopot, egy rikító színű tüneményt, amiben mindig vidáman fogjuk érezni magunk. Ha nagyon törekszünk a harmóniára, a színét összehangolhatjuk a fürdőruhánk színével is.

A bőrvédelem elengedhetetlenül fontos
Napvédő krém nélkül soha nem szabad strandra menni, hiszen a bőrvédelem az UV sugarak ellen kiemelten fontos. Különösen igaz ez a vízpartra, ahol a visszaverődő fény is hatással van a bőrünkre. Minél magasabb a faktorszám, annál jobb, a kenést pedig többször ismételjük meg, akkor is, ha sikerül árnyékban ülnünk.

Kiválasztottad már az idei strandszetted? Itt az ideje, hogy ellátogass üzletközpontunkba, és pótold az elmaradást!