TERET ADUNK

a sulik sztárjainak

Ragyogó bőr? A megfelelő termékek használata fél siker!

A bőrápolás fontos. Bár bőrápolási rutinunk a korunk múltával változik, és az évszakokhoz alkalmazkodva is érdemes korrigálni, az teljesen egyértelmű, hogy a bőrünkkel mindig foglalkozni kell.

Aki egy kicsit is törődik magával, az tudja, hogy egy jó bőrápolási rutin csak annyira jó, mint a használt termékek. Míg a jó minőségű termékek egyértelműen segíthetnek bőrünk ápolásában, és szépségének, rugalmasságának megtartásában, a rossz minőségű termékek hatástalanok lehetnek, és akár károkat is okozhatnak.

Miért fontos a jó bőrápolás?

A megfelelő bőrápolás segíti a bőr jó állapotának megőrzését: A nap folyamán bőrsejteket veszítünk, bőrünk károsodik. A hatékony rutin segíthet megelőzni a pattanásokat, kezelni a ráncokat, és segíthet abban is hogy meg tudjuk őrizni bőrünk állapotát.

A megfelelő bőrápolás abban is segít, hogy bőrünk fiatalosabb legyen: ahogy öregszünk, a bőr sejtjei lassabban regenerálódnak, a bőr tompábbnak és kevésbé ragyogónak tűnik. A minőségi bőrápoló termékcsaládok segítségével eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket, így testünk újabb, fiatal sejtekkel helyettesíti azokat.

A megfelelő bőrápolás azért is fontos, mert megelőzni könnyebb a problémát, mint a korrigálni. A bőrproblémák megelőzése könnyebb – és olcsóbb –, mint a jövőbeni orvoslás. Önbizalmunk is lendületet kaphat, ha a tükörben egy szebb, fiatalabb arc néz vissza ránk. Ehhez pedig elengedhetetlen a bőrápolás.

Milyen bőrápoló termékek nem hiányozhatnak otthon a polcról?

Arctisztító: Óvatosan mossuk meg az arcunkat az általunk választott termékkel. Ha száraz a bőrünk, érdemes olyan arctisztítót választani, amiben nincs alkohol, ha pedig zsíros a bőrünk, akkor olajmentes tisztítót. Használat után öblítsük le az arcunk meleg vízzel.
Tonik: A tonik az arcmosás után használatos, segíti a bőr megnyugtatását, miközben hasznos összetevőkkel látja el.
Hidratáló: Fiatalosabb megjelenés, feszesebb arcbőr, regeneráló hatás. Ezt köszönhetjük a hidratáló krémeknek, ezért mindenképp iktassuk be a mindennapjainkba.
Fényvédő krém: Még ha a hidratáló krémünk tartalmaz is fényvédőt, akkor is segíthet, ha minden nap külön fényvédőt használunk, még felhős időben is. Válasszunk olyat, ami széles spektrumú védelmet nyújt, és SPF-je legalább 30.
Hámlasztó: A hámlasztók opcionálisak, és az arctisztító után, de hidratálókrém előtt is használhatók. Hetente legfeljebb egyszer vagy kétszer szabad használni őket.

Milyen előnyökkel járnak a minőségi bőrápoló termékek?

Minőségi összetevők: Az egészséges táplálkozás előnyeihez hasonlóan a minőségi bőrápoló összetevők javíthatják a bőr állapotát.
Környezeti károk elleni védelem: A minőségi bőrápoló termékek védenek a környezeti károktól, például a szennyeződéstől.
Segítenek leküzdeni az öregedés hatásait, például a ráncokat és a napfoltokat.

Nem mellékes tény az sem, hogy bár a minőségi bőrápoló termékek drágábbak, a pénzünkért megkapjuk a várt eredményt. Ha nem hatékony termékeket használunk, akkor pénzt pazarlunk, hiszen nem fogjuk megtapasztalni a kívánt eredményeket.

Mindezeken túl a minőségi bőrápoló termékek kifinomultabbak, kevesebb baktériumot és szennyeződést tartalmaznak.

Miért érdemes kerülni a rossz minőségű bőrápoló termékeket?

A rossz minőségű bőrápoló termékek legtöbb esetben nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Amellett, hogy csak kis mértékű hatást érnek el, használatuk a problémák súlyosbodását okozhatja például a pórusok eltömődésével, pattanások okozásával. A nagyon silány termékek fertőzéseket, allergiás reakciókat is okozhatnak.

A bőrápolás fontos. A minőségi bőrápolók használata már magában fél siker. Látogass el drogériánkba, és válogass szuper, minőségi termékeink közül, hogy ragyogó bőrrel vághass neki az új tanévnek!